Netgear Arlo – Helt trådlös kameraövervakning

Ibland så slängs det med begreppet att något är trådlöst fast man behöver ändå en strömkabel. Skulle vi hårdra det här så är det ju inte då trådlöst. Det är dock Netgear Arlo övervakningssystem. De har löst strömkabeln med att vara drivna av batterier istället som har en lång levnadstid. Trådlöst på riktigt helt enkelt. Det gör at du kan sätta upp ditt övervakningssystem precis där du vill och du behöver aldrig tänka på elektricitet. Batterierna är dessutom uppladdningsbara så du behöver inte köpa nya batterier hela tiden utan kan ladda upp dem i ditt hem. Då behöver du såklart en kabel men den kan vara var som helst i hemmet och behöver inte störa som andra kablar lätt gör.

Tål alla väder

Netgear Arlo är testat så att de ska tåla alla slags väder. Här i vårt kära land har vi minst sagt skiftande väder då det kan vara riktigt kallt på vintern och relativt varmt på sommaren. Det är inga problem för detta övervakningssystem dock och inte ens höststormarna kommer att rubba kamerorna. Alla kameror är också utrustade med både kamera och mikrofon. Vilket är väldigt smart då du kan höra allting som sker även om det inte sker precis framför kameran. Du kan också kommunicera med den som du ser på skärmen. Som ett valbart alternativ kan du också lägga till en högljudd siren som kommer skrämma iväg de flesta inbrottstjuvar eller andra oinbjudna gäster. Oinbjudna gäster kommer ofta när det är mörkt ute och det kan vara problematiskt för många kameror då det är svårt att få en bra skärpa men Netgear Arlo har en stark strålkastare som gör att du kan se med precision vem det är som gömmer sig i mörkret.

Värt att införskaffa ordentligt övervakningssytem

Villainbrott är ett av de svåraste brotten att klara upp i Sverige. Det är endast ett fåtal procent som blir uppklarade och till stor del är det för att det är så svårt att hitta några fällande bevis. Då är ett övervakningssystem ett perfekt verktyg för att kunna säkra ditt hem och dina grejer. Det är också gynnsamt att ha i förhållande till din försäkring. Många försäkringsbolag kommer att erbjuda dig ett lägre pris om du har ett kameraövervakningssystem hemma och du kommer garanterat få ut mer på försäkringen när du kan visa att du har haft inbrott. Då gäller det att få skarpa bilder och det får du garanterat med Netgear Arlo.

Lämna en kommentar